Klantonderzoeken

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom meten we regelmatig of u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij werken hiermee samen met KWH en Desan.

Veel gevraagd over Klantonderzoeken

Wie voeren de klantonderzoeken uit?

Algemeen

Onze klantonderzoeken worden uitgevoerd door KWH. KWH werkt hierbij samen met Desan. Vandaar dat je soms beide namen voorbij ziet komen.

Ik ben gebeld door KWH/Desan. Waarom ben ik gebeld?

Algemeen

We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom horen we graag van u hoe u onze dienstverlening ervaart. Met alle uitkomsten kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Ik heb een mail ontvangen met een vragenlijst van KWH/Desan. Waarom ontvang ik deze mail?

Algemeen

We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom horen we graag van u hoe u onze dienstverlening ervaart. Met alle uitkomsten kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Ik ben benaderd door KWH/Desan. Hoe komen ze aan mijn gegevens?

Algemeen

Wij leveren de gegevens aan KWH/Desan. KWH/Desan voldoet aan de alle voorwaarden om zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan. De uitkomsten van de onderzoeken zijn anoniem, tenzij u zelf anders aangeeft.

We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom horen we graag van u hoe u onze dienstverlening ervaart. Dit laten we onderzoeken door KWH.

Ik wil niet dat er contact met mij wordt opgenomen door KWH/Desan. Hoe kan ik mij hiervoor afmelden?

Algemeen

U kunt zich afmelden door een formulier in te vullen, klik hier. Wij verwerken dit voor u, zodat u geen vragenlijsten meer ontvangt.

Hoe waarborgen wij anonimiteit en privacy en voldoen we aan de AVG?

Algemeen

Wij mogen gegevens van huurders gebruiken voor het doen van onderzoek. De NAWTE-gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres) van huurders stellen we ter beschikking aan KWH/Desan. Zij doen dit onderzoek voor ons en voldoen aan alle voorwaarden om zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan. Alleen gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van het onderzoek verstrekken wij. Dit geven wij door via een beveiligde portal aan KWH/Desan. 

Het onderzoek dat we uitvoeren is in de basis anoniem. Nadat alle vragen zijn beantwoord kan de huurder ervoor kiezen om zijn anonimiteit op te heffen. Als de huurder dat doet dan wordt het adres van deze persoon toegevoegd aan zijn antwoorden. Ook is het dan mogelijk om een signaalmail te ontvangen als deze huurder aangeeft ontevreden te zijn.