Verbeterpunten gebruiken

We willen graag dat u fijn woont in de woning die u van ons huurt. Dus als u plannen heeft om uw woongenot te vergroten, helpen we u daarbij graag. Als u genoeg Verbeterpunten heeft opgebouwd, kost het u niets!

Veel gevraagd over Verbeterpunten

Wat zijn Verbeterpunten?

Algemeen

U spaart als huurder van Vechtdal Wonen ieder jaar Verbeterpunten. Voor elk kalenderjaar dat u bij ons huurt, krijgt u 100 punten. Deze zijn samen € 100,- waard.

Dit tegoed staat op uw naam en is niet overdraagbaar. Als u verhuist naar één van onze andere woningen, verhuizen alle gespaarde punten met u mee. Verhuist u naar een woning die u niet van Vechtdal Wonen huurt dan vervallen de overgebleven punten.

Waarvoor kan ik mijn Verbeterpunten inzetten?

Algemeen

Kijk hiervoor in onze brochure, klik hier.

Hoe kan ik gebruik maken van mijn Verbeterpunten?

Algemeen

Klik hier om gebruik te maken van uw Verbeterpunten. 

Wat zijn de voorwaarden om de Verbeterpunten in te zetten?

Algemeen

Aan uw Verbeterpunten zijn de volgende voorwaarden verbonden:

  • Verbeterpunten worden nooit uitgekeerd in de vorm van geld.
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze onderhoudsmedewerkers of door een door ons ingehuurde aannemer. U kunt uw Verbeterpunten niet inzetten als u zelf de werkzaamheden wilt (laten) uitvoeren.
  • De verbeteringen horen bij de woning en worden eigendom van Vechtdal Wonen. U kunt ze niet meenemen bij een verhuizing.
  • Verbeterpunten kunnen niet gebruikt worden voor een reparatie, maar enkel voor een verbetering van de huidige situatie. U kunt dus geen mutatiewerkzaamheden - die voor uw rekening zijn - hiermee betalen.
  • U kunt uw aanvraag aanvullen met een door u zelf te betalen bedrag met een maximum van € 500,-. Dit kan niet in de vorm van een huurverhoging.
  • De Verbeterpunten worden per volledig gehuurd kalenderjaar gespaard. De punten worden na afloop van het kalenderjaar bijgeschreven.

Hoeveel Verbeterpunten heb ik?

Algemeen

Voor elk jaar dat u bij ons huurt, krijgt u 100 punten. Deze zijn samen € 100,- waard. U kunt contact met ons opnemen om te weten hoeveel u hebt gespaard. Dit kan door te bellen met 0529 - 45 25 88 of stuur een mail naar info@vechtdalwonen.nl

Ik ga verhuizen en moet mijn woning herstellen. Kan ik hiervoor Verbeterpunten inzetten?

Algemeen

Nee, Verbeterpunten kunnen alleen ingezet worden voor verbeteringen van uw huidige woonsituatie. U kunt geen Verbeterpunten inzetten voor reparaties of herstelwerkzaamheden. Wanneer u verhuist binnen ons bezit, kunt u het tegoed wel meenemen naar de volgende woning.

Ik huur een woning via een zorgorganisatie. Kom ik in aanmerking voor Verbeterpunten?

Algemeen

Nee, alleen huurders die rechtstreeks huren van Vechtdal Wonen sparen Verbeterpunten.