25 appartementen Vechtspille

Op dit moment bouwen wij samen met Ter Steege Bouw Vastgoed het appartementencomplex De Vechtspille. De 25 sociale huurappartementen komen in het centrum van Hardenberg en hebben uitzicht op de Vecht. Naar verwachting is de bouw in januari van 2024 afgerond.

De Vechtspille staat in het nieuwe gedeelte van de wijk de Kruserbrink. De achterzijde grenst aan de Vecht waardoor u direct toegang heeft tot het voet- en fietspad op de dijk. Een deel van de woningen kijkt vrij uit over de rivier de Vecht en de uiterwaarden; wat een prachtige plek om te wonen!

Informatie

Het appartementencomplex

De 25 appartementen, met een gebruiksoppervlak van ongeveer 63 tot 65m², zijn verdeeld over zeven woonlagen. Alle appartementen hebben twee slaapkamers en een balkon. En op de begane grond een eigen berging. Op het terrein heeft elk appartement een parkeerplaats.

Een mooie bijkomstigheid; als eerste bewoner mag u zelf uw keuken samenstellen!

Gasloos en zonnepanelen

De appartementen zijn gasloos en energiezuinig. Ontzettend fijn voor de bewoners, want dat scheelt enorm op de energierekening. Alle appartementen zijn zeer goed geïsoleerd, voorzien van HR++ beglazing en een bodemwarmtepomp. Op het dak van het appartementencomplex komen zonnepanelen.

Planning bouwproject

De bouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in januari 2024 gereed zijn.

Huurprijs

De netto huurprijs ligt tussen de € 647,19 en € 693,60 per maand, afhankelijk van uw inkomen. Daarnaast betaalt u ongeveer € 50,- per maand aan servicekosten.

Lees hier meer informatie over hoe hoog uw huur mag zijn. 

Aanbod en reageren

Alle appartementen zijn verhuurd.

Wilt u meer informatie?

Op deze pagina vindt u de informatiebrochure met alle tekeningen en plattegronden.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl