Hoogste punt Vechtborg bereikt

Na nog maar een half jaar bouwen zijn we al op de top beland. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Dit hebben we gisteren gedaan samen met Van Wijnen, de bouwvakkers, onze nieuwe huurders en de huurders van het RIBW.

Manager Vastgoed Gabriël Kaplan gaf aan: ‘’Dit soort momenten vinden wij belangrijk om te vieren met toekomstige bewoners, omdat de Vechtborg niet alleen een plek is om te wonen, maar ook om te leven, te groeien en samen te komen. Met meer dan 400 aanmeldingen voor deze woningen, zien we de urgentie om ons te blijven inzetten voor de realisatie van nieuwe betaalbare huurwoningen. We zijn blij met het vlotte tempo waarmee Van Wijnen aan deze woningen heeft gewerkt en kijken uit naar de oplevering van dit complex in november van dit jaar’’.

Projectleider Jeroen van Lith, Van Wijnen: ”We zijn erg trots op ons team dat ondanks het slechte weer - met sneeuw en veel regen in de afgelopen maanden - goed op schema ligt! Het is een mooie samenwerking met zijn allen”

Om het hoogste punt officieel te bereiken werd de plaat van de liftschacht met een kraan op het dak geplaatst. Vervolgens werd de snackkraam geopend zodat iedereen kon genieten van lekkere patat en snacks. Het was meteen ook een mooie gelegenheid voor onze huurders om elkaar te leren kennen en om nog wat vragen te stellen.