Start Energie Klusteam Hardenberg

Het Energie Klusteam Hardenberg is op 27 september officieel gestart. Het Energie Klusteam brengt energiebesparende maatregelen aan in woningen waar bewoners dat zelf niet kunnen. Zoals tochtstrips, radiatorfolie en kitranden. Deze hulp is gratis.

Wethouder Werner Ten Kate en Cees Naberman, manager Wonen bij Vechtdal Wonen gingen in gesprek met de klussers van het Energie Klusteam. Zij bespraken hoe ze inwoners en huurders kunnen helpen en over de samenwerking met het Energieloket en de Energiecoaches.

Al vijftig klussen gedaan
Het Energie Klusteam is in de oprichtingsperiode al aan de slag gegaan in diverse woningen. Hierdoor weten de klussers nu goed wat belangrijk is en waarmee het beste energie bespaard kan worden in veel woningen.

Aanmelden
Wilt u weten of het Energie Klusteam u kan helpen? Kijk op www.destuw.nl/energieklusteam Hier zitten geen kosten aan. Een Hoofdklusser komt eerst kijken wat mogelijk is in uw huis en bespreekt dit met u voor het Klusteam aan de slag gaat.  

Samenwerking
Het Energie Klusteam Hardenberg is een samenwerking tussen De Stuw, Vechtdal Wonen, Gemeente Hardenberg, Energieloket Hardenberg en Fixbrigade Nederland.

Het Energie Klusteam zoekt versterking
Het Energie Klusteam zoekt nog extra versterking. Wilt u mensen helpen en vindt u het leuk om kleine klussen in huis te doen? Misschien past het vrijwilligerswerk als klusser dan goed bij u. Bekijk de vrijwilligersvacature op: www.bit.ly/klusteamHardenberg.